Tāpat kā modē, arī gastronomijā ir tipiskie novirzieni, aktuālās tendences un mūžīgās vērtības. Šoreiz tās savu iemiesojumu radušas trīs ārkārtīgi interesantu Rīgas restorānu un vienas konditorejas ēdienkartē un receptēs.
Visveselīgākais ir parastais salātlapu maisījums. Ja nav iespējas noplūkt svaigo ražu savā dārzā, centies iegādāties svaigas un maigas salātu lapas.
Vajag nevis sarežģīt, bet izbaudīt
Novembris silda, priecē un cienā ar kaut ko īpašu.
Vasaras svaigās ogas vienmēr ir brīnišķīgas! Tās ir gardas pašas par sevi, bet arī tā vien vilina tikt pagatavotas skaisti.
Rudenim piestāv sātīgi ēdieni. Skaistas krāsas, piesātinātas garšas, bagātīgas tekstūras un smaržas, kas uzvēdī atmiņas un stāstus.
Aizvien garākas kļūst naktis, aizvien īsākas raujas dienas, un aizvien vairāk laika mēs pavadām mājās ledusskapja sabiedrībā.
Kā pagatavot ideālu ievārījumu
«Gatavojot kļūstu laimīgāks»
Apceļojiet pasauli, baudot maltīti pēc maltītes, un ņemiet vērā mūsu ieteikumus
Šefpavāra Raimonda Zommera padomi ziemai